Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf €30,-

Bezorging binnen 1-2 werkdagen

Betaal achteraf met Klarna

    Over ons

    Douchen is een van onze dagelijkse behoeftes. Het wordt gezien als ultiem relax moment en als verzorg moment voor ons lichaam. Ondanks dat Nederland bekend staat om een goede kwaliteit van water, zijn er toch grote verbeterpunten omtrent douchen. Showerly is in het leven geroepen om jouw douchemoment te verbeteren en tegelijkertijd waterverbruik te verminderen.

    Hoe doen wij dat? Met de filterende mineraalstenen in onze waterbesparende douchekop, zorgen wij dat je haar en huid in aanraking komt met de beste kwaliteit aan water. Hierdoor voorkomen en verhelpen wij problemen zoals eczeem, een droge huid en roos. Daarnaast kampen veel huishoudens met een lage waterdruk. Dit kan een echt irritatiepunt zijn tijdens het uitspoelen van je haren. Met gebruik van de Showerly douchkop kun je jouw douche waterdruk verhogen.

    Hoe lekker douchen ook is, ons doel blijft om waterverbruik in de wereld te verminderen. Hoe mooi is het om daarmee eerst te starten in ons eigen kleine landje? Doordat onze douchekop tot wel 35% water bespaart, kunnen wij het waterverbruik in veel huishoudens verminderen. Jij kunt ons helpen een (mineraal)steentje bij te dragen aan het milieu. Ondertussen kun je genieten van een welverdiende en vooral verzorgende douche.